Welke tonic drink je bij een Adnams Copperhouse Gin? Bij elke gin het passende gin tonic recept, welke Tonic soorten passen er nu bij een Adnams Copperhouse Gin? Deze Gin komt het Verenigd Koningkrijk
Welke Tonic
- Thomas Henry
- Goldberg
- Schweppes Tonic Premium Mixer lavendel – orange blossom
Welke garnituren of botanicals te gebruiken
Welke botanicals, garnituur, kruiden of additieven gebruik je het best bij deze Adnams Copperhouse Gin?
- Schijfje Granny smith appel
Sinds 2010 is het Adnams-team ook betrokken bij de productie van sterke dranken, aangezien distillatie slechts een extra stap is die aan het brouwproces wordt toegevoegd. Adnams begon met het brouwen van bier in 1872. Zij gebruiken een plaatselijk graanbrouwsel met een alcoholgehalte van 7 procent als basisalcohol, dat vervolgens eerst wordt gedistilleerd in een typische Amerikaanse “Beer Stripping Still” om alcohol te produceren met een alcoholgehalte van 85 tot 90 procent. De middenloop van deze alcohol ondergaat dan een tweede distillatieproces in een pot still die is uitgerust met een rectificatiekolom. Voor het maken van gin wordt de resulterende wodka nogmaals gedistilleerd tot een drinkgehalte van 50%, maar niet voordat verschillende botanicals zoals korianderzaad, kardemom, hibiscusbloemen, zoete sinaasappelschil, viooltjeswortel en jeneverbessen een nacht hebben kunnen trekken. De Copper House Gin wordt geproduceerd na ongeveer zes uur kooktemperatuur in de pot still en een daaropvolgende filtratie.
veertig procent alcoholgehalte
70cl flesinhoud
Groot-Brittanniƫ is de natie van oorsprong
de omgeving van Southwold (Engeland)
Halesworth Road, Bottelaar Adnams plc, IP18 6SG Verenigd Koninkrijk – Suffolk – Reydon
Adnams Copper House merk Gin Dry
Te gebruiken voor diverse dranken en cocktails, zoals de Gin & Tonic, Martini, Negroni, en Tom Collins, of gebruik het puur.
Droge jeneverbes, frisse sinaasappel, en bloemige hibiscus smaken zijn smaaknotities.
Beschrijving Gin die gedistilleerd is en op smaak gebracht met jeneverbessen, sinaasappel, kardemom, en koriander.