Het verhaal begon enkele jaren geleden bij de opening van “The Jane”, het restaurant van de beroemde kok Sergio Herman. Sergio vertelde de uitvinders van de Fever-Tree tonic’s dat hij graag zelf een Tonic wou maken. Sergio Herman gaf aan welke kruidenmengeling hij graag voor deze Tonic wou gebruiken. Charles Rolls en Tim Warillow, de oprichters van Fever-Tree, gingen met deze kruiden, samen met hun befaamde Fever-tree kinine uit Congo aan de slag. De Fever-Tree Tonic Clementines & Cinnamon werd geboren.
Oorsprong: Groot-Brittanië
Inhoud: 20cl
Calorieën: 74 kcal
Prijs: Ong. €1,30
Driekwart van een mixdrank is de mixer, dus Fever-Tree begint met het principe dat je de best mogelijke mixer moet gebruiken.
Om mixers te maken die ’s werelds beste sterke dranken waardig zijn, gebruiken ze alleen de beste natuurlijke ingrediënten van over de hele wereld en geen kunstmatige smaakstoffen of zoetstoffen.
Door verse kinine van de “koortsboom” te combineren met clementines en kaneel, ontstaat een heerlijke en rustgevende drank.
Het eindproduct is een mild zoete tonic met slechts een vleugje van de kruidige nasmaak van kaneel.