Welke tonic drink je bij een Jodhpur Gin? Bij elke gin het passende gin tonic recept, welke Tonic soorten passen er nu bij een Jodhpur Gin? Deze Gin is een gin uit Spanje.
Welke Tonic
Welke garnituren of botanicals te gebruiken
Welke botanicals, garnituur, kruiden of additieven gebruik je het best bij deze Jodhpur Gin?
- Vanillestokje
- Jeneverbessen
Wat meer gebruikelijk is voor de vervaardiging van whisky’s, cognacs en soortgelijke dranken, is minder gebruikelijk voor gin. Toch kiezen steeds meer ginproducenten ervoor hun gins op vat te laten rijpen. Hetzelfde geldt voor “Jodhpur Reserve.” De basis is een droge gin gemaakt door de Londense Beveland Distillery. Dertien verschillende botanicals, zoals jeneverbes, citroen, sinaasappel, grapefruit, bittere amandel, viooltjeswortel, koriander, en zoethout, worden gebruikt om deze op smaak te brengen. De gin wordt vervolgens twee jaar gerijpt in hergebruikte brandyvaten van Amerikaans eikenhout. Dit beïnvloedt niet alleen de smaak maar ook de kleur van de gin, waardoor hij minder helder is dan de meeste andere merken en geler van kleur is.
43 procent alcoholgehalte
Grootte van de fles 50cl Spanje als land van oorsprong
De Spaanse Bottler Beveland SA is gevestigd in Carrer de Pladevall 13 in Beguda.
Leeftijd 2 jaar Merk Jodhpur Type London Dry Gin
Gebruik Puur in diverse cocktails, zoals gin en tonics.
Opmerkingen over smaak en aroma Jeneverbes is het overheersende ingrediënt. Daarnaast zijn er ondertonen van specerijen, citrus en kruiden.
London Dry Gin Bij de productie worden dertien plantaardige ingrediënten, waaronder vanille, gebruikt en de gin wordt twee jaar gerijpt in afgedankte brandyvaten.
Ingrediënten Volgens artikel 16, lid 4, van VERORDENING (EU) Nr. 1169/2011 is een lijst van ingrediënten niet nodig.