Welke tonic bij een The Duke Gin. Bij elke gin het passende gin tonic recept, welke Tonic soorten passen er nu bij een The Duke Gin? Deze Gin komt uit Duitsland.
Welke Tonic
- Fever Tree
- Schweppes Tonic Premium Mixer Lavender & Orange Blossom
Welke garnituren of botanicals te gebruiken
Welke botanicals, garnituur, kruiden of additieven gebruik je het best bij deze The Duke Gin
- Limoenschijfje
Weet u wat “Munich Dry Gin” is? Tenzij u toevallig een fles The Duke Gin in uw kast hebt staan, zeker niet. De alcohol werd in 2008 geïntroduceerd en is afkomstig uit een voormalige aardappeldistilleerderij in de rustige buurt van Aschheim in de stad München. Het is op smaak gebracht met volledig biologische kruiden en specerijen, zoals kubuspeper, engelwortel, citroenschil, jeneverbessen, koriander, en lavendelbloemen. De botanicals worden zorgvuldig voorbereid voor maceratie en distillatie zonder de hulp van enige automatisering, omdat de distilleerders waarde hechten aan het Beierse handwerk. De jeugdige bemanning, die vroeger de etiketten met het meest vervelende precisiewerk op de flessen moest aanbrengen, was verrukt toen ze hoorde dat de eigen bottelarij volledig geautomatiseerd is. Interessant is dat het merk is vernoemd naar de Beierse hertog Hendrik de Leeuw, die een cruciale rol speelde bij de vestiging van München in 1158.
Een alcoholgehalte van 45%
70cl flesinhoud
Duitsland is het land van herkomst.
Gebied München
Maximilian von Pückler, Feldkirchener Str. 1, 85609 Aschheim in München, Duitsland is de bottelaar voor The Duke Distillery.
Merk The Duke Sort British Dry Gin
Gebruik puur, zoals in een gin en tonic, of in een verscheidenheid van cocktails (bijv. Bramble, Gin Basil Smash, Gimlet …)
Proefnotities Op de voorgrond staan jeneverbes, citrus, en een vage kubuspeper en korianderkruid.
Beschrijving Details van London Dry Gin, gemaakt met 13 botanicals volledig biologisch geteeld (met inbegrip van jeneverbessen, koriander, citroenschil, engelwortel, lavendel bloemen, gemberwortel, oranjebloesem, en cubeb peper).